Ajtai András

Név: Ajtai András aka. Senna, Senni, Sennito stb...
Születési év: 1986
Város: Budapest
Háziállat: nincs
Stílus: Szabad
5 legjobb zene: Szerintem nincs olyan, hogy legjobb zene, olyan van hogy ez a zene ezért jó, meg hogy az a zene azért jó, de azért itt van néhány jó zene:
Of Monsters and Men - Dirty Paws
Sufjan Stevens – Chicago
Hernan Cattaneo fo ' life
Erlend Oye - Sheltered Life
Citymatiné Crew: Sobek/ Captain Knuckles / Monolit
5 érv amiért szeretsz élni: A élet élvezetét, nagyon sok mindenben meg lehet találni, adott esetben akár egyszerűen egy almában, egy pillantásban vagy mosolyban. Hozzá állás kérdése minden, a legegyszerűbb dolgokban is meg lehet találni a létezés csodáját, de amikor ez éppen nem megy könnyen az természet, hegyek, óceánok biztosan segítenek.
5 dolog amit azonnal megváltoztatnál a világon: Egyenlőtlenség, A bolygó pusztítása, Erőszak, és hogy Budapestnek nincs óceánpartja meg 3000-es hegyei.
Mi a fő motiváló erő ami hajt előre a minden napokban: Valami mindig hiányzik, a hegyek, a tenger vagy a család és barátok, ez a hiányérzet hajt előre, a vágy hogy ezt kielégítsem. A hiány amit érzek belül, diktálja azt, hogy hova menjek, mit csináljak, tulajdonképpen próbálok úszni a bennem hömölygő árral.
Üzenet: Egy ismerősöm nemrég egy képet posztolt a facebookon, ez a szöveg állt rajta: "Az álmaidnak nincsen szavatossági ideje, végy egy mély levegőt és próbáld újra." Én még annyit adnék hozzá, hogy ha még nem próbáltad akkor vágj bele, könnyebb mit gondolnád és nagyon jó...

Média